Special øl
Åbningstider: Man - Ons.: 11.00-22.00 / Tors.: 11.00-24.00 /Fre.-Lør.: 11.00-02.00. Søn.:24.00
Hos Anders, Frederiksgade 25, 8000 Århus C. - tlf: 8613 0479

logo1

Special øl

På "Hos Anders" er det svært at kategorisere stamgæsten. Alle aldre fra starten af tyverne til 90'erne er der. Du vil have svært ved at finde en stillingsbetegnelse som ikke er repræsenteret. Uanset hvor du befinder dig, om du er studerende, pensionist, landevejsridder eller på højden af din karriere, er det her du finder rum til en hyggelig snak over en øl eller to. Det siger sig selv at smag er ligeså svær at definere. Derfor bruger vi mange kræfter på at finde og løbende forny de special-øl, som gør besøget endnu sjovere.


SpitfireSpitfire
Spitfire Premium Kentish Strong Ale er navngivet i hyldest til den berømte engelske kampflyer Spitfire, der spillede en afgørende rolle i Slaget om England sommeren 1940.

Royal Air Forces sejr over Luftwaffe var hårdt tilkæmpet. Kampene foregik i hele det sydengelske luftrum, men ingen steder var kampene så intense som over humlemarkerne i Kent.

De fleste folk på egnen omkring Faversham blev på den ene eller anden måde berørt af kamphandlingerne. Derfor valgte Shepherd Neame i 1990 - 50 året for slaget - at bryggede en jubilæumsøl der naturligvis fik navnet Spitfire. Øllet blev hurtigt populært og formåede allerede efter fire år at vinde en guldmedalje ved International Brewing Rewards. Spitfire er indbegrebet af en session ale som den nydes overalt på pubberne i Sydengland.


Leffe blondLeffe2Leffe1

Leffe blond er en overgæret strågul Bier Abdij brygget på Interbrews bryggeri Stella Artois i Leuven. Trods sit slægtskab til traditionelt klosterøl har den også relationer til de gyldne belgiske ales. Leffe Blonde har en fin, harmonisk og afrundet smag og er et godt valg til den der skal introduceres til belgiske klosterøl.

Leffe Brown

Leffe Brown er en overgæret brun bier abdij med et dybt rødt skær, der er brygget på en robust blanding af både lyse og mørke malte, og er tilsat ædle humlesorter. Leffe Brune har en fyldig karamelsødme med en meget mild bitterhed. Duften er rig på frugtige vinøse toner.

 

   

Ale Nr. 16Ale nr16

Ale nr. 16 blev brygget for første gang i 1995. Det er en mørk overgæret guldøl, brygget på vand, malt, humle & original engelsk gær. I 1997 blev Ale nr. 16 kåret som Danmarks bedste øl, det samme skete i 2000, hvor den også fik en 3. plads på verdensplan.
Vol. 5,7 Indeholder ingen tilsætningsstoffer.


Old Gambrinus Darkold Gambrius dark

Old Gambrinus Dark er brygget med lagermalt og en speciel bryggemetode. Den er et glimrende alternativ til rødvin, og kan med fordel lagres yderligere adskellige år, hvorved smagen nærmer sig en god portvin. Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Dark.


Old Gambrinus Lightold Gambrius light

Old Gambrinus light er på trods af navnet en meget fyldig og kraftig guldøl. Til brygningen bruges dobbelt så meget pilsnermalt som til Høker. Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.

Månedens Øl

Hos Anders er en af Århus største udbydere af special øl og vi suplere hver måned udvalget med månedens øl:

 

MÅNEDENS ØL 2015

  

Fuller’s Old Winter Ale 5,3 %
Vinter ale fra Fuller’s. Old Winter Ale er en flot ravfarvet sæsonøl, der har en duft af aromahumle. Den sødlige malt træder frem i smagen, som efterfølges af en lang bitterhed. Old Winter er lavet på krystalmalt og Target, Challenger og Northdown humle. En god ale at varme sig på i den kolde tid.

 

oldwinterale

 

Vores samarbejdspartnere

Her bor vi

Kom og besøg vores hyggelige værtshus i hjertet af Århus

Facebook